Saturday, February 5, 2011

yeah!!ak champ 2nd cerdik catur 2011..


hepi gle aku,first time aku champ tournament open kt area kl nie..huhu..
nk tgk result penuh tekan this!!

7 comments:

muhammad arshad said...

Congrat , more success in the future.

sky said...

thankz...dah email dah tu..dah siap jwb dah

emunk said...

ala.. syazwan, post arr satu game .. cane leyh mng ngan org pro2 ea? anyway, congratz...

sky said...

lau aku igt aku postkan 6t..;)..thankz

~dianakhairi~ said...

salam.1st time jejak ni.fullamak..hebatnye anda.baru saya tahu.
nak tegelak bce ade komen nik kt shoutbox tu!
kesian menang,tp tetido plak amik adiah.
tp xpela bukak ke tutup mate mcm same je.ahhaha

Malina Mcna said...

congrat weh!

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)